Webinar

Aanmelden

Uitnodiging

Wat kan er in een half jaar veel gebeuren en veranderen binnen onze vereniging. In oktober 2019 spraken we over de wet
BIG 2, deze was na een heel onrustige zomer net de avond er voor van tafel gegaan. Het bestuur van V&VN trok zich terug en er trad een interim bestuur aan. Het traject Vereniging Nieuwe Stijl werd versneld opgepakt.

En toen kwam COVID-19 die de hele wereld op zijn kop zet. We werden geconfronteerd met een nieuw ziektebeeld, anders inrichten van ons werk en veel vragen over de benodigde nazorg. Gevolg is ook dat er geen live scholingen van V&VN meer plaats kunnen vinden in 2020, en dus ook niet ons longverpleegkundig jaarcongres in oktober. En dat terwijl er zo veel speelt op dit moment!

Daarom willen we jullie allemaal van harte uitnodigen voor een webinar georganiseerd door V&VN-longverpleegkundigen op:

dinsdagavond 6 oktober om 20.00 uur.

We nemen jullie mee in de ontwikkelingen die op dit moment spelen en belangrijk zijn voor jullie. Ten eerste geven we een update Vereniging Nieuwe Stijl, daarna bespreken we kort de belangrijkste punten van de ledenvergadering. We sluiten de uitzending af met een op dit moment ook heel erg belangrijk onderwerp, namelijk de nazorg na corona.

De uitzending is vanuit het Anatomiegebouw in Utrecht en zal live te volgen zijn via ZOOM webinars, hiervoor ontvang je na inschrijving een link. Voor Zoom hoef je geen account te hebben.

Het webinar wordt voorgezeten door Els Fikkers, onze scheidende voorzitter van V&VN longverpleegkundigen.
Sprekers verder zullen zijn; Nellie Kolk (Update Vereniging Nieuwe Stijl) en Mariëtte Scholma (nazorg corona).

Voorafgaand aan het webinar ontvangen jullie materiaal wat je als voorbereiding voor het webinar kunt doornemen. Heb je vragen over de te bespreken onderwerpen, stuur die dan tot 1 oktober naar info@morganiseren.nl

Accreditatie wordt aangevraagd bij V&V en VS (1 punt) en wordt alleen toegekend als aan de pre-toets, de polls en de evaluatie wordt voldaan.

Het webinar wordt ondersteund door een aantal trouwe sponsoren, waarvoor onze hartelijke dank. Hierdoor zijn er verder geen kosten verbonden aan deelname aan het webinar.